Perfectionam viitorul.

Inovarea viitorului standard de viata prin portofoliul nostru in continua crestere.

ALFA GROUP reprezinta o retea de avangardisti si pionieri, care lucreaza impreuna pentru a perfectiona lumea de maine. Prin reunirea companiilor de top care urmaresc sa stabileasca ritmul pentru industriile esentiale, ne straduim sa obtinem cele mai bune rezultate si eficienta in tot ceea ce facem. Abordam fiecare nevoie de afaceri cu intuitie si inteligenta digitala, care urmeaza viziunea noastra pentru un viitor mai bun.

Petrol & Gaze

Oferim solutii specializate si personalizate pentru partenerii nostri si asiguram aprovizionarea cu motorina prin mai multe canale de distributie.
 

Imobiliare

Construim cladiri rezidentiale si de birouri, cu scopul oferirii unui stil de viata premium comunitatilor noastre.

Asigurari

Suntem in top pe piata de asigurari prin garanții pentru: licitatii, buna executie, mentenanta contractuala, returnarea avansului si a retinerilor.

Private equity

Prin furnizarea de resurse financiare, know-how extins si pasiune, suntem dedicati sa sprijinim companiile in atingerea obiectivelor lor.

Companie petroliera independenta

Din 2001, OSCAR aduce solutii personalizate, optimizate si durabile pe specificul fiecarei afaceri pentru care combustibilul este o resursa importanta. Aceleasi valori, in fiecare parteneriat.
 

Vezi mai mult

Deschiderea usilor catre viitor

Concentrati pe construirea si sustinerea unui stil de viata mai inalt pentru comunitatile noastre, de la piata rezidentiala si pana la cladirile de birouri.
 

Vezi mai mult

Investitie sigura pentru viitor

Cu o istorie indelungata, Exigent Development este bine cunoscut pentru numeroasele sale dezvoltari rezidentiale.
 

Vezi mai mult

Obligatiuni de garantie corporativa

In 2021, Onix Asigurari a preluat conducerea in topul companiilor de asigurari si continua sa fie un partener pe termen lung, atat pentru brokerii colaboratori, cat și pentru clientii sai fideli.
 

Vezi mai mult

Investitii alternative cu capital privat

ROCA Investments este o companie de private equity care oferă solutii de capital si parteneriat activ pentru consolidarea si scalarea IMM-urilor romanesti.
 

Vezi mai mult