Perfectionam viitorul.

Inovarea viitorului standard de viata prin portofoliul nostru in continua crestere.

ALFA GROUP reprezinta o retea de avangardisti si pionieri, care lucreaza impreuna pentru a perfectiona lumea de maine. Prin reunirea companiilor de top care urmaresc sa stabileasca ritmul pentru industriile esentiale, ne straduim sa obtinem cele mai bune rezultate si eficienta in tot ceea ce facem. Abordam fiecare nevoie de afaceri cu intuitie si inteligenta digitala, care urmeaza viziunea noastra pentru un viitor mai bun.

Petrol & Gaze

Oferim solutii specializate si personalizate pentru partenerii nostri si asiguram aprovizionarea cu motorina prin mai multe canale de distributie.
 

Imobiliare

Construim cladiri rezidentiale si de birouri, cu scopul oferirii unui stil de viata premium comunitatilor noastre.

Tehnologii

Imbinand cunostintele noastre cu cea mai recenta tehnologie, suntem hotarati sa inovam in fiecare pas al procesului nostru de afaceri.
 

Companie petroliera independenta

Din 2001, OSCAR aduce solutii personalizate, optimizate si durabile pe specificul fiecarei afaceri pentru care combustibilul este o resursa importanta. Aceleasi valori, in fiecare parteneriat.
 

Vezi mai mult

Deschiderea usilor catre viitor

Concentrati pe construirea si sustinerea unui stil de viata mai inalt pentru comunitatile noastre, de la piata rezidentiala si pana la cladirile de birouri.
 

Vezi mai mult

Investitie sigura pentru viitor

Cu o istorie indelungata, Exigent Development este bine cunoscut pentru numeroasele sale dezvoltari rezidentiale.
 

Vezi mai mult

Prima retea de socializare alimentata de Blockchain

O rampa de lansare pentru nano/micro-influenceri si minti creative, sprijinindu-le evoluta de la zero la erou si indrumandu-i sa creasca si sa monetizeze pe parcursul intregii calatorii.
 

Vezi mai mult